Дата: 30.03.2015
Игровые шаблоны DLE
Самая быстрая Диета

Як щира молитва впливає на тернополян?

on .

Дата: 30.03.2015

Чiткий зв'язок мiж релiгiєю та здоров'ям людини простежили науковцi. За результатами дослiдження британцiв, вiдвiдування церкви та щира молитва сприяють зниженню кров'яного тиску й посиленню роботи iмунної системи. А найважливiше – це продовжує життя на три роки.

Прокоментувати такі висновки TopNews попросив священика Олега Гаха.

– Чесно кажучи для практикуючого християнина це давно загальновідомі речі. Ця публікація цікава тим, що саме науковці доводять ефективність щирої молитви і її позитивний вплив на фізіологію людини опираючись на дослідження. Молитва має бути щирою,  а не як попало, механічно, аби було, про людське око... Чому така важлива саме щира молитва? Пригадаймо як ми зазвичай ведемо важливу розмову із своїми батьками? З повагою, синівською покорою і любов'ю, вдячністю за пораду тощо. Не дивно, бо вони дали нам життя, виховання, сформували наш світогляд, навчили людяності. Але Бог дав нам щось значно більше за земне життя. Він дав нам безсмертну душу, і обіцянку вічного життя у Його Вимірі. Саме за це ми маємо дякувати і ставитись до Нього, як до Творця і Найвищого Розуму, що всім управляє і є Безмежним у своїй силі і можливостях. Але без нашої віри у те що Бог все може не відбудеться жодних змін ні в нашому здоров'ї, ні в особистому житті, ні суспільстві, ні в державі ні у світі. Пам'ятаймо Євангельські слова, що дасться нам саме по нашій вірі, чого б ми не попросили. Сам процес молитви, яка є нічим іншим як спілкуванням з Богом вже є сама по собі велика таємниця і дар від Нього, тому не можна нехтувати цим даром, а в повній мірі ним насолоджуватись.

 

Додати коментар

Новые игры Alawar.